Pa Natural, signe de tradició i innovació constant des de 1956
Inicialment, el negoci familiar va néixer com una botiga de queviures situada a la Creu de Barberà. Després de vint anys d'activitat, l'any 1974 va esdevenir un forn de pa que avui dia és tot un referent a Sabadell.

Aleshores passà a anomenar-se Pa Natural, un forn de pa que combina el caràcter tradicional amb la voluntat constant d'innovar per oferir el millor servei al client.
Actualment, la família té distribuïdes una desena de botigues a Sabadell, i dues més a Badia i Barberà del Vallès. La plantilla del negoci arriba a la cinquantena de persones.
Una de les virtuts de Pa Natural ha estat saber adaptar-se a les necessitats dels clients, "que cada cop són més canviants", com subratlla en Carles, un dels germans de la tercera generació familiar.
En aquest sentit, una de les tendències de futur és potenciar el servei de cuina salada i caterings, que la família va introduir fa un temps i ha tingut molt bona acceptació. Junt amb aquest servei ofereixen tot tipus de productes de pa i de pastisseria.
La voluntat de la família és oferir un servei integral als clients, que han demostrat la seva fidelitat al llarg de més de mig segle d'activitat.
Història de Pa Natural
Procedent de Moià, la família Bosch Mas es va instal·lar a Sabadell el 1956 amb una botiga de queviures situada al carrer Elcano. Els primers responsables del comerç van ser el matrimoni Josep Bosch i Maria Mas, junt amb la germana del Josep, l'Antònia.
Passats 10 anys es van introduir en el sector del pa per complementar l’activitat. Els impulsors d'aquest canvi van ser en Josep Bosch fill i el seu cunyat, en Joan Tarradellas. Tot i que en aquells anys el sector de la forneria estava estrictament regulat per les autoritats, al comerç dels Bosch va esdevenir paulatinament l'activitat principal.
En Josep Bosch explica que l'any 1974 va ser un punt d'inflexió del negoci: es van dedicar de forma exclusiva a la fabricació de pa i es va iniciar una etapa d'obertura. Tal i com explica en Josep, "el canvi va ser molt positiu, es van introduir novetats a la producció diària i es va ampliar l'oferta de productes".
Aquests canvis es van materialitzar el 1984 amb l'obertura del comerç a l'Avinguda Matadepera, que va esdevenir la seu del negoci familiar. En Josep Bosch i la seva dona, la Pilar Masó, van introduir una sèrie de novetats molt ben acceptades pels clients: l'oferta de productes dietètics, junt amb l'eliminació de sucres i l'ús de greixos vegetals.
A la mateixa època, gràcies a un acord amb l'Ajuntament de Sabadell i CCOO, van acollir l'escola de formació d'aprenents de forner. Avui dia aquesta escola està situada a les instal·lacions del Vapor Llonch.
De forma gradual s'han incorporat al negoci els membres de la tercera generació familiar, els germans Josep, Jordi i Carles Bosch Masó, i la dona d'aquest últim, la Mònica Pérez.